Annons

Annons

Annons

Annons

Östersund

Kenneth Vallberg, Östersund

Vår älskade bror, morbror och svåger, Kenneth Vallberg, lämnade oss hastigt i stor sorg den 8 mars. Han blev 51 år gammal.

Annons

Kenneth föddes i Odensala och levde hela sitt liv i Östersund. På gymnasiet gick han drift och underhållslinjen och utbildade sig senare i livet vidare till svetsare. Han arbetade bland annat på NNP:s messmörsfabrik där han började 1991 och stannade till 2002 när företaget bytt namn till Milko.

Kenneths liv präglades av de många olika intressen som avlöste varandra. Han var morbrodern som lärde sina syskonbarn att fiska, binda flugor, bygga stereo och intressera sig för allt ifrån filmer till finsnickeri.

Annons

Annons

Han var en kreativ person och skicklig hantverkare som timrade sitt eget fritidshus i Gevsjön intill sin mors, Irma Vallberg, stuga. Träden fälldes och handbarkades i Rävbacken på sin framlidne fars, Torbjörn Vallberg, tomt. Några år senare byggde han sin egna kajak ur ett enda stycke Jämtlandsgran.

Resor var ett återkommande inslag i Kenneths liv och drömmar om spännande resmål var många. Han roades av att debattera världspolitik, de nya Star warsfilmerna och den senaste teknikutvecklingen.

Cykeln var en trogen följeslagare och det självklara sättet att förflytta sig på. Lika trogen var vänkretsen som följde honom från barndomen.

Diskussionerna tystnade alldeles för tidigt och vi i familjen saknar honom.

Marlene Wallberg med familj

Till toppen av sidan