Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kampsport

Läsartext
Bilade 117 mil – kammade hem flera medaljer

I helgen hölls Norges cup 2 kickboxing i Tromsø. Östersunds kampsportsförening bilade 117 mil till invägningen i fredags och tävlade i ett antal kategorier under lördagen.

Detta är en läsartext.

Adam Broddheimer vinner.

Annons

Östersunds kampsportsförening hade tre tävlande.

Adam Broddheimer debuterade i två olika viktklasser och gick två riktigt bra matcher i vardera, vilket resulterade i en bronsmedalj i vardera klass.

Håkan Adolfsson gjorde även han debut i en direktfinal mot den erfarne Kenny Johansen. Håkan jobbade hårt med att hitta en lösning för att komma åt Kenny men fick efter tre ronder se sig besegrad. Silver till Håkan.

Annons

Annons

Martin Svärd, Petter Martinsson, Daniel Hansson, Lotta Näslund, Matilda Hallbeck, Adam Broddheimer.

Mångfaldiga världsmästaren Daniel Hansson ställde upp i Musical forms där det nya reglementet favoriserar akrobatik, vilket inte gynnar vår kraftfulla Hansson, som fick nöja sig med ett silver. Hela sju medlemmar ur Östersunds kampsportsförening följde med på denna närmare 240 mil långa resa för support och lärdom kring sporten. Detta bådar gott för föreningens framtid.

Om fem veckor väntar Match cup i Danska Jyllinge där nya medaljer ska jagas.

Coach Daniel Hansson med Adam Broddheimer - 2 bronsmedaljer.

Daniel Hansson, silver.

Inskickat av: Daniel Hansson

Fotograf: Lotta Näslund, Håkan Adolfsson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy