Annons

Annons

Annons

Östersund

Insändare
Gör något åt terrorn på Köpmangatan!

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Att man får tåla lite ljud när man väljer att bo mitt i centrum är jag fullt medveten om. Jag klagar inte på några fulla människor som är glad i hågen på en lördagsnatt, jag klagar inte på bilar som kör förbi eller tåg som kommer sent på kvällen.

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Annons

Annons

Men nu får det vara nog! Ända sedan de nattstängde parkeringarna på Lillänge har vi i centrum blivit terroriserad av bilar och epor som kör förbi med nervevade rutor med både bas och musik på högsta.

Man kan vakna mitt i natten svettig och adrenalinstinn för att dessa, ursäkta, clowner väljer att alla i centrum ska höra vad de lyssnar på. Det är inte lika uppskattat för mig som det tar timmar för att somna om, eller grannens små barn som blir väckta när de äntligen lyckats somna med hög feber.

Detta har pågått länge nog och alla veckornas dagar. Värst är det på helger, men det hjälper inte andra grannen som jobbar helg… Något måste göras!

Nu ber jag polisen, brandkåren, kommunen – vem som helst att snälla motverka detta oljud på något vis. Jag, med flera omkring mig, är helt slutkörda innan vi ens börjat jobba på morgonen.

Kroniskt trött

Köpmangatan i Östersund.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan