Annons

Annons

Annons

Kall

Insändare
Ett stort varmt tack, Jämtland

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

År 1994 Startade Fäviken Game Fair av min gode vän Bengt Mona, och jag var delaktig som sponsor till Fäviken Game Fair de första åren fram till 1997.

Därefter fick jag frågan och förtroendet av Hans Werthén och Johan Landorf om jag var intresserad att vara ansvarig för hundtorget och skapa aktiviteter, vilket jag åtog mig med stort intresse och glädje.

Annons

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Annons

Ni är många underbara människor jag mött under mina 26 år i Jämtland. Personal, leverantörer, hundfolk, utställare, artister, samarbetspartners som jag lärt känna och en del har också kommit att bli goda vänner sedan många år.

Bild från 2015 års upplaga av Fäviken Game Fair.

År 2015 blev sista året för Fäviken Game Fair, men på initiativ av Egon Wikström startade planerna för att fortsätta med en Game Fair i Kallbygden, och det blevpå Erik Alexanderssons Västgård i Kall. Här blev Egon, Erik och jag delägare i Västgård Game Fair AB. I tuff konkurrens med annan mässarrangör på Frösön under 2016 och 2017 gick vi segrande ”ur striden” och redan första året kunde vi blygsamt och lågmält konstatera att vi nog hade en succé på G med Västgård Game Fair.

Jag beslutade mig för att jag ville kliva av Västgård GF AB i augusti 2020. Pandemin hade redan grusat planerna för en Game Fair 2020 och ingen visste hur länge den skulle pågå.

Jag vill tacka er alla i Jämtland med omnejd för vad alla dessa år har betytt för mig. Vilka fantastiska somrar i Jämtland med lika fantastiska människor. Jag har haft väldigt roligt och jag vet att ni också har haft det, inte minst när jag ibland som speaker har snubblat på orden och någon groda hoppat ut.

Annons

Annons

Roligt har vi haft, och det känns lite vemodigt, självklart, men jag vill med dessa ord önska er alla, besökare, utställare, personal, partners, jämtlänningar, familjen Brummer på Fäviken, och sist men inte minst familjerna Alexandersson och Wikström, all lycka till med framtida Västgård Game Fair.

Casimir Wrede

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan