Annons

Annons

Annons

Östersund

Läsartext
SKPF Pensionärerna på Jamtli

Detta är en läsartext.

Sista torsdagen i juli, mulen och blåsig, var det SKPF Pensionärerna, i samverkan med ABF, som ansvarade för Torsdagsdax på Jamtli. Välkomna, i entrén hälsade Christina Bondelid, Agneta och Claes Andersson, med flera. De flesta började med att gå vår tipsrunda. Trots avsaknad av sol och värme umgicks man, fikade gott kaffe eller åt en god lunch inne på Jamtli eller restaurang Hov.

Annons

Klockan 13.00 stängdes den för oss fria entrén och samtidigt startade underhållningen på Logen. Britt Wikman hälsar alla som kom välkomna. För underhållningen svarade i år Lars-Håkans orkester, bestående av Lars-Håkan Eriksson, Jan Johansson, Hans-Erik Hansson och Tord Wikén.

Annons

Härliga spelmans toner som vi fick stampa takten till, behövdes då det annars var svårt att hålla värmen i kroppen. Efteråt fick vi motta många positiva kommentarer från alla närvarande.

Dags för dragning av inlämnade tipslappar, som sköttes av Margareta och Thomas Lindqvist, våra kontaktpersoner i Ragunda. Bland vinsterna fanns denna gång ett handmålat förkläde, inträdesbiljetter till Jamtli, trisslotter samt godsaker i form av olika askar.

SKPF Pensionärerna tackar alla som kom och önskar alla en fortsatt skön sommar.

Britt Wikman

Lars-Håkan Eriksson, Jan Johansson, Hans-Erik Hansson och Tord Wiken på Jamtlis Loge. Foto: Britt Wikman

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan