Annons

Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Insändare
Vem är det som hatar?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

I krig och kärlek är allt tillåtet – ett talesätt som nu miljöpartiet utökat att även gälla i valrörelsen . Balanserade på den slaka linan mellan 3 och 4 procent klär de gröna sig i offerkofta och skyller sina näst intill osynliga partisympatier på hatkampanjer från sina politiska motståndare.

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Annons

Annons

Men! Vem är det som hatar? Årebördiga Katrin Wissing, MP:s partisekreterare, samt den ekonomiskpolitiska talespersonen Janine Alm Ericson sprider sitt hat via följande uttalande i Expressen 10 juli: ”Ulf Kristerssons enda väg till statsministerposten är att trycka ut Miljöpartiet ur riksdagen för att sedan sätta sig och styra med rasisterna i baksätet”

Wissing och Ericson väljer i samma artikel att jämföra Kristersson med Vladimir Putin och anklagar Moderaterna för att använda desinformation och falsk propaganda.

Som om inte dessa övertramp vore nog fortsätter hatet med påståendet att Moderaterna önskar använda sig av rättsapparaten ”för att straffa klimataktivister hårdare och begränsa miljöorganisationernas rätt att tala för naturen”. Puh!

Är det inte dags för Miljöpartiet att krossa spegeln med sin falska självbild för att komma ut i verkligheten där deras politik, och hur den presenteras av respektive språkrör, är det som avgör partiets framtid. De tycks helt ha glömt att det alltid är i väljarnas makt att tilldela de förtroendesiffror som avgör, över eller under 4 procent.

C-A Jonsson

Annons

Annons

Till toppen av sidan