Annons

Annons

Annons

Laxsjö

Läsartext
Mellansjöbygdens Centerkvinnors sommarutflykt

Detta är en läsartext.

Mellansjöbygdens Centerkvinnor har i likhet med tidigare år gjort en mycket trevlig sommarutflykt.

Denna gång styrde vi kosan mot Laxsjö, närmare bestämt till den synnerligen trevliga lanthandeln Mobacks kök och skafferi, en liten klassisk lanthandel där det lagas mat och bakas varje dag. Vill man luncha köper man en vällagad matlåda och ”mikrar” eller tar med. Varannan fredag finns det färsk fisk från Norge. För övrigt kan man önska sig nästan vad man vill som jätteräkor, lax med flera delikatesser – ingenting är omöjligt för dessa idérika, kreativa företagare, som har gjort att den nedläggningshotade livsmedelsaffären nu har återuppstått med all den service man kan önska sej av en liten lanthandel.

Annons

Annons

Kocken Kalle, som tillsammans med sin fru, äger och driver affären, var för oss en mycket trevlig bekantskap. Vi Centerkvinnor, som särskilt värnar om småföretagare, är mycket imponerade och önskar all lycka och framgång.

För övrigt kommer vi Centerkvinnor som nästa aktivitet medverka under Krokomsdagen den 27 augusti med bl a en Tipsrunda, då man som deltagare har chans till fina vinster i form av lokala produkter.

Britt Larsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan