Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Insändare
Stå upp mot rasismen!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det finns ett stort missförstånd bland moderater i olika befattningar att det skett ett maktskifte till moderaternas fördel. Både på kommunal, regional och framförallt på riksnivån är det inte M som har fått makten, inte heller om de får bilda regering tillsammans med KD. Det kommer att vara SD som håller i ratten.

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Annons

Annons

Nu är det mer än dags för alla som opponerar sig mot den rasism som kommer att vara tongivande i politiken att säga ifrån. Det ska märkas på gator och torg att vi svenskar står upp för FN:s mänskliga rättigheter. Hävda en svensk tradition av jämlikhet oavsett ras, födelseplats, religion, hudfärg eller andra avvikelser från SD:s bestämmelse för vem som ska räknas som äkta människa.

Malmö har visat vägen med en massdemonstration som skanderade ”Hela Malmö hatar rasismen”. Må många länsbor följa efter med slagordet ”Hela Jämtland hatar rasismen”, och fylla vår regions gator med detta ställningstagande. Jag är övertygad om att en stor majoritet av svenska folket är mot rasismen, detta trots valresultatet som borde bli en väckarklocka. Demokrati kräver mänskliga rättigheter för alla.

Hjärtans demokrat

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan