Annons

Annons

Annons

Östersund

Insändare
Fler röster om söndagens parkeringsböter (uppdateras)

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

ÖFK har ju problem med sin ekonomi, skulle då inte NP3 kunna bidra med P-botsinkomsterna till laget? Har ni ingen som helst skam i kroppen? Det är ju många privatpersoner som skänker pengar och ni är ju ett stort bolag som tar 800 kronor för varje felparkerad bil. Nog har ni väl råd med detta i ÖFK:s kristider?

Support

- - -

Vi var en av dem som fick böter, som vi har betalat – skicka pengarna vidare till ÖFK !!!

CK

- - -

NP3 fastigheter borde efterskänka söndagens p-böter till ÖFK:s insamling för att rädda klubben. Detta skulle vara en snygg gest mot besvikna supportrar som fick betala böter, sammanlagt 24 000 kronor.

X-bond

Annons

- - -

Vi är en av alla dem som fick p-böter den dagen. Håller fullständigt med skribenten.

Annons

En reflektion över just detta med parkering är: Var och när får man parkera och inte parkera på ett ställe Måste det finnas en p-skylt för att det ska vara tillåtet? Det finns inte på den berörda platsen.

I mitt stilla sinne när jag försöker att vända på situationen tänkte jag – tänk om denna p-bots summa går att lägga på räddningen av ÖFK? Då skulle slanten till och med kännas motiverad att betala.

Younajman

Här svarar fastighetsbolaget NP3 Fastigheter på insändaren

- - -

Oavsett anledning så har du, och många fler, uppenbarligen parkerat på en plats som inte är avsedd för parkering: ”[...] utan då finns det en stor grusplan bredvid Sibylla och tvätten som är helt outnyttjad.”

Även för supportrar till ÖFK gäller gängse parkeringsregler – bara för att det finns tomma ytor innebär inte att det är en parkering! Håll utkik efter skyltar som visar om det är en parkering eller inte nästa gång så slipper ni böter.

Regler är lika för alla

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Annons

- - -

Detta hände mig också, 800 kronor i parkeringsböter. Hade parkerat min bil där och blev riktigt heligt förbannad. Aimo park har ju provision på att lappa bilar. Och i går måste de ha fått in mycket pengar!

Man var så stolt och glad efter matchen att ÖFK hade fixat nytt kontrakt till Superettan 2023. Så detta kom som en girig käftsmäll med parkeringsböterna.

Besviken bilägare

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan