Annons

Annons

Annons

Östersund

Insändare
Flytta om det är för bullrigt

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Ser att någon påpekar farligheten att bo utefter Genvägen! Om det skulle vara så farligt torde det mest ansvarsfulla för en ansvarsfull person vara att flytta därifrån.

Bullernivåerna på Genvägen är farliga för hälsan (14 november)

Annons

Annons

I Jämtland finns det massor med möjlighet till ensamhet vad gäller boende som gör att man kan undvika bilar, människor och i allra största allmänhet kontakt med andra – man kan flytta dit det inte finns grannar.

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Jag tror annars att det finns betydligt mer ”farliga” vägar i kommunen såsom Rådhusgatan, Färjemansleden etcetera, men där har folk förstått att väljer man att bo där så får man trafik, människor och rörelse med på köpet.

Om man köper/väljer att bo utefter Genvägen så bör man inte förvänta sig att bo på fjället med hjortron utanför knuten, utan man har då valt att bosätta sig mitt i staden med allt vad det innebär.

Det de boende utefter Genvägen kan se fram mot är elbilar som likt blommor och bin kommer att röra sig utefter gatan, och där man kan sitta i sin trädgård med en kopp kaffe och bulle och då enbart känna suset av elbilar.

En stilla undran är hur boende utefter Genvägen själva tar sig fram när man behöver utföra ärenden?

Mitt absolut vänligaste tips är att om man inte gillar att bo utefter Genvägen – flytta därifrån!

I en stad är det trafik, tro det eller ej!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan