Annons

Annons

Annons

Östersund

Insändare
Fler röster om ÖFK och stödet från Östersund kommun

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vid flera tillfällen har Östersunds kommuns medarbetare får fribiljetter för att gå på skidskytte – var var din insändare då? Var var din ilska då? Eller kommer sig ilskan av att det är just en ÖFK-match som medarbetarna ska få möjlighet att gå på?

Annons

Idrott är viktigt

- - -

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Jag läste att kommunen går in med 2 miljoner till ÖFK och vet inte om mina skattepengar är i dessa pengar.

Jag läste att kommunen går in med pengar så familjer kan gå och titta på ÖFK när de spelar, och då undrar jag om kommunen kommer gå in med pengar för andra evenemang för oss som inte är fotbolls- eller sportintresserade? Som till exempel Melodifestivalen, som biljetterna redan var slutsålda efter fem minuter och som också borde ge bra reklam för Östersund och Jämtland.

Annons

Under mina år här i Jämtland (20 år) så är det inte ofta jag har nåt kul att gå på för att sporten går först och är viktigare. Det känns inte rättvist och jag är säker på att det finns fler än mig som känner så.

Uttråkad

- - -

Satans ÖFK! Kommunen har beslutat igen att hjälpa till. Ingen från kommunen har frågat mig om jag är villig att skänka mina skattepengar till något så dumt som fotboll och kommunanställda som vill äta grillkorv.

Antar att det finns tusen andra hål i kommunen att stoppa pengarna än i fickorna på överbetalda fotbollspelare och lek med boll.

Urbota less på ÖFK

Men Anders Wennerberg och Niklas Daoson! Ska ni bjuda kommunanställda på fotboll?

Annons

Ni driver ett företag som heter Östersunds kommun. Er intäktssida är skattepengar, däribland mina. Jag betalar gärna skatt för att erhålla kommunal service men ser ogärna att ni nyttjar mina och andras skattepengar till att ge kommunanställda förmåner utöver den lön de redan har.

Ert ansvar är att nyttja medborgarnas skattekronor på bästa sätt. Att ge kommunanställda löneförmåner för skattepengar är inte det. Hur tänkte ni nu??

Mikael Andersson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan