Annons

Annons

Annons

Åre

Debatt
Replik: Moderaterna gör oerhörda påståenden om Årehus

Text

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

I min debattartikel i ÖP, där jag uppmuntrar till en modigare kultur i kommunkorridorerna i Åre, uttrycker jag även min besvikelse över en ovälkommen nyhet i kommunpolitiken i Åre – politiskt motiverade angrepp mot Årehus tjänstemän. Angrepp som tar fokus ifrån vårt uppdrag med vårt kärnuppdrag att få fart på byggandet och skapa bostäder i Åredalen och i övriga kommunen.

Annons

Annons

Det är med stor sorg jag nu noterar att Jonas Henning och Moderaterna tar ytterligare ett steg.

Svar från M: Även Årehus har fingrarna i syltburken (31 december)

Att skriva en artikel full av faktafel må vara en sak, men att rakt ut anklaga Årehus för osund företagskultur och oegentligheter är oerhörda påståenden.

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Det drabbar våra anställda och är dessvärre omöjligt att besvara eller bemöta, då vi varken fått ta del den polisanmälan som Moderaterna lämnat in, eller fått gehör för våra inbjudningar till att träffas och reda ut oklarheter och missuppfattningar som nu sprids på byn och via media.

För att om möjligt komma vidare och skapa arbetsro drar jag nu streck i debatten med att åter, denna gång i offentligheten, bjuda in till ett möte mellan Årehus och Moderaterna. Vi vill gärna medverka till att syna eventuella oklarheter och reda ut grunden för polisanmälan.

Den utredning som rättsväsendet nu gör får leva sitt liv, men i väntan på vart den tar vägen kan vi uträtta mycket.

Annons

Bengt Rådman, Årehus AB

Bengt Rådman.

Bild: Karin Fjaervoll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan