Annons

Annons

Annons

Folkets arkitekturpris i Jämtland Härjedalen 2023

Dags att utse länets bästa byggnad – nominera ditt favorithus

Har du ett favorithus i Jämtland eller Härjedalen? En privat villa eller en offentlig byggnad? Eller kanske en stuga på fjället, ett annorlunda båthus eller en ståtlig busskur?

Ta chansen och nominera din favorit så kanske just den byggnaden vinner Folkets arkitekturpris i Jämtland Härjedalen 2023.

Text

Vilken byggnad i länet klappar ditt hjärta lite extra för? Hjälp oss att dela ut Folkets pris till det bästa huset genom att nominera din favorit. Foto: TT/arkiv

Annons

Finns det hus eller byggnader i Jämtland som ditt hjärta slår lite extra för? Nu har du chans att lyfta fram det när vinnaren av Folkets arkitekturpris ska koras för första gången. Priset delas ut av Kärnvirke arkitektur i samarbete med ÖP.

Läs även: Lokal arkitektur hyllas på ny gala

Annons

Annons

Du kan nominera både privata hus, offentliga byggnader eller mindre stugor. Det enda kravet är att du väljer en byggnad som finns i länet och att den på något sätt tilltalar dig. Du behöver även skicka med en bild på huset.

Så gör du:

Fyll i alla uppgifter i formuläret nedan. Berätta om ditt favorithus och vad det är som är så speciellt med just det.

Nomineringen är öppen fram till fredag 17 februari kl 12.

Kort efteråt börjar omröstningen, då kan du och alla ÖP-läsare rösta på era favoriter. När omröstningen är avslutad en vecka senare har vi ett resultat. Vilket hus som vinner avslöjas här på OP.se och i ÖP.

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan