Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Så lägger du till DN och Expressen i din prenumeration

Mer till fler! Nu lanserar vi ett spännande samarbete där du som ÖP-läsare enkelt kan lägga till Expressen och DN i din sajtprenumeration.
Detta tack vare att Östersunds-Posten och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News.

Text

Här hittar du ÖP:s prenumerationspaket.

Alla kunders digitala konton har flyttat ihop i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är kund loggar in med samma inloggningsuppgifter på op.se, DN och Expressen om du även är kund hos någon av dessa.

Annons

Nu tas nästa steg när vi lanserar ett helt nytt digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt.

Annons

I +Allt ingår op.se, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter som Tidningen Ångermanland och Sundsvalls Tidning – samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kan alltså, i en och samma prenumeration, läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

Kristina Forsström är chefredaktör för Östersunds-Posten.

– Det gör det enkelt att också kunna ta del av den journalistik våra kollegor inom Bonnier News publicerar. Jag hoppas att ÖP:s läsare ser det som ett mervärde, säger Kristina Forsström, Östersunds-Postens chefredaktör.

Du som redan har en prenumeration på ÖP Digital kan uppgradera den, och du som inte redan är kund kan teckna +Allt till ett förmånligt pris på vår sajt.

(På grund av tekniska begränsningar kan vi i dag inte erbjuda kunder på pappers- och e-tidning att uppgradera på samma sätt. Vill man som total-, digital premium- eller helgkund ta del av +Allt får man köpa det som en separat produkt).

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan