Annons

Annons

Annons

Östersund

Insändare
KD: Bred dialog krävs om parkeringarna i centrum

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Tack till signaturen ”Häxan Surtant”. Du belyser ett häpnadsväckande agerande av den socialdemokratiska ledningen i det s k Mittstyret.

Har C och S i Östersund fått storhetsvansinne? (28 februari)

Politiska beslut bör väl fattas utifrån noggranna analyser och forskning. En konsekvensanalys, och i ärendet gällande p-platser i city, torde en bred medborgardialog ha varit på sin plats.

Men, det är olika svängningar för S – de sköt ned planerna för busstorget med bland annat argumentet att medborgardialogen var svag. Nu, när det gäller p-platserna i city, är det åt andra hållet.

Annons

Annons

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Är det så här kommande mandatperiod för den politiska ledningen ska se ut? I så fall har Mittstyret kört i diket. Kommunikationen med medborgarna är en central fråga för politiken. Här har Mittstyret kört vilse!

Vi kristdemokrater välkomnar att medborgarna och näringen i city reagerar. Under många år har just frågan om ett levande city varit central, många gånger utifrån konkurrensen från handelsplatserna.

All heder till Calle Hedman, centrumutvecklare på Destination Östersund, som vågar ha en uppfattning.

Calle Hedman om att 300 parkeringsplatser ska bort i stadskärnan (23 februari)

KD delar den oro företagarna i Östersund har, när man är livrädd att politiken tar dåliga beslut. KD delar till fullo Moderaternas uppfattning att mätningarna måste analyseras och kompletteras med orsakas samband. Allt i en bred dialog med dem som bor och verkar i centrum.

Annons

Efter kritiken – M håller öppet möte om p-platserna i centrum (1 mars)

Sista ordet i detta återstår!

Stephen Jerand (KD) politisk sekreterare/gruppledare Kristdemokraterna Östersund

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan