Annons

Annons

Annons

Östersund

Insändare
Kontrollsamhället växer fram med stormsteg

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Instämmer helt i Häxan Surtants insändare:

Vi målar rådhuset grönt och byter snöhjärtat mot ett löv (25 april)

Annons

Allt går att sälja med mördande reklam. I dagens samhällsutveckling finns inget som är till gagn för människan och miljön. Det är precis tvärtom, och därför måste man invagga folket, genom gröntvättning, att det är bra det som sker.

Annons

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Ett talande exempel är att skogsägare nekas avverkning av sin skog för att man har sett en fågel där. Fåglar brukar flyga omkring i skogen. När det gäller vindkraftverken och alla larmrapporter om skadade och dödade fåglar, då är det tyst! Detta förhållande talar sitt tydliga språk om att det är något helt annat än miljö och grön el det handlar om.

Vd:n för det bolag som ska bygga serverhallen, säger själv att all denna energi som kommer att förbrukas, ska användas inom Artificiell Intelligens, AI. Det är just vad denna investering handlar om, och då är det inte till för människans och miljöns bästa.

Företaget: Därför blir datacentret i Östersund klimatsmart (26 april)

Kontrollsamhället som nu växer fram med stormsteg, använder sig av 5G-teknik som är oerhört energikrävande. Vi ska leva genom mobilen där all data om oss kommer att finnas. Allt vad du gör kommer att bevakas och avgiftssättas, i förhållande till hur du belastar miljön.

Förutom att 5G-tekniken är oerhört skadlig för hälsan och miljön, kommer du att förlora all frihet och integritet.

Nu får det vara nog!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan