Annons

Annons

Annons

Hammarstrand

Insändare
Ingen verkar veta något om skicket på Järåskolan

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Hur tänker de styrande i Ragunda kommun? Återigen är Järåskolan aktuell, den här gången för en flytt. Hur det faktiska skicket på skolan är det nog ingen som vet eftersom det inte verkar finnas några underlag att läsa. Det borde finnas dokument som visar hur mycket asbest det finns i lokalerna.

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Annons

Annons

Moduler är upphandlade och placeringen klar. Forshallen ska användas för idrottslektioner och lunch ska ätas på Nipängen.

Ragundas skolchef om sparkrav: ”Jag ser inga möjligheter” (7 maj)

Om Forshallen är lämplig att vistas i efter år av läckande tak står att läsa i stjärnorna. Varför inte modulerna kan placeras vid Järåskolan är det nog ingen som förstår. Skolan har en fantastisk utemiljö med stor skolgård, hockeyrink, stor gräsplan för både fotboll och brännboll, skolskog runt knuten, skidspår två stavtag bort och en hembygdsgård som närmsta granne.

Med det ekonomiska läge kommunen nu befinner sig i borde de styrande ta hand om våra skattepengar bättre! Det är inte utan att tankarna går till att det finns en dold agenda i detta. Tidigt nämndes att man skulle titta på andra lokaler för förskolan då den är ”överfull”. Är det så att Nipängen ses som en lämplig lokal för grundskola och förskola och att de äldre bara får maka på sig?

Birgitta

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan