Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisens intensiva natt - här är vad som hände minut för minut

Det har varit en intensiv natt för polisen. Det har varit misshandel, fylla, bråk och en brand. Här är ett urval om vad de fått göra - minut för minut.

Annons

► 21:18: En högljudd ungdomsfest i Torvalla fick lugnas ner av polis från ungdomsgruppen. Det räckte med ett samtal med de festande ungdomarna.

► 21:43: En bil körde i diket i Lofsdalen. Ambulans till olycksplatsen, men ingen behövde vård. Polisen misstänker inget brott.

► 22:08: Högljudd fest i Torvalla. Polis åkte dit för att lugna ner stämningen. Oklart om det var samma fest som 21:18.

► 22:16: En viltolycka på E45 vid Hallviken. En älg påkörd av personbil. Inga personskador enligt polisen.

► 23:22 Ny trafikolycka. En ko påkörd i Ränningsvallen av personbil. Inga personskador enligt polisen. Oklart hur det gick för kon.

► 23:45 Anmälning om bråk mellan två män i Åre. Polisen upprättade en anmälan om skadegörelse. De två männen är anhållna. Den ene är misstänkt för misshandel och den andre för olaga hot.

► 23:49 En bil körde in i ett hus. Enligt polisen inga personskador, men fastigheten fick sig en smäll. Föraren smet från platsen på fot och polisen sökte efter honom med hund. Enligt polisen är det oklart om något brott har begåtts. Bilen anmäldes stulen senare under natten.

► 00:03: Misstänkt kvinnomisshandel i Ragunda. En man ska ha misshandlat och hotat en kvinna och sedan stuckit i hennes bil. Polis från Östersund åkte dit och misshandeln är polisanmäld. Polisen har sökt efter mannen utan att hitta honom.

► Läs också: ÖP:s granskning om våld i hemmet

► 00:24 En berusad kvinna boende i Krokom fick omhändertas av polis. Togs till stationen i Östersund för tillnyktring.

► 00:37 Den gamla järnvägshotellet i Mörsil totalförstördes i en brand. Flera familjer bodde i fastigheten, men ingen var kvar i det brinnande infernot. Enligt polisen finns det ingen misstanke om brott just nu.

► 01:23 Kraftig berusad man omhändertogs i Åre. Fördes till Åre polisstation för tillnyktring.

► 02:05 Man kastades genom ett fönster av en annan man i Häggenås. Det har polisanmälts och flera förhör har genomförts. Enligt polisen har inte mannen fått några större skador.

► 02:30 En berusad man i Östersund omhändertogs. Han fördes till polisstationen för tillnyktring.

► 02:51 En man till omhändertogs i Östersund för att ha varit för berusad. Även han fördes till polisstationen för att få nyktra till.

► 03:55 Viltolycka på E 45 mellan Brunflo och Tandsbyn. En bil körde på ett rådjur. Ingen person ska ha skadats.

► 05:11 Misshandel i Torvalla. Flera män misstänks ha misshandlat en annan man. Polis till platsen och flera personer har identifierats. Den slagne fick åka med ambulans till sjukhus för omplåstring.

Mer läsning

Annons