Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

18.45: Häng med på motorfesten – se Gymkhana drift live

I kväll är det dags. För andra året i rad sänder vi motorfesten Gymkhana drift live från Frösö park. 18.45 drar det i gång! Du kan även ställa frågor till våra experter i chatten.

Annons

Förra året kom cirka 8000 åskådare för att se förarna göra upp om vem som bäst sladdar sin bil runt banan. Arrangörerna siktar på att överträffa sig själva från förra året och upplever ett stort intresse för arrangemanget. Arrangörerna utgörs av trion Carl Svedberg, Olle Olsson och Tobbe Hising som tidigare legat bakom motocrossuppvisningarna "Sweetcamp" och "The Jam".

– Vanlig drifting sker på en stor bana och publiken ser ofta bara en kurva men vi har tryckt ihop allting och gjort det till en arenasport, så från läktaren ser publiken allting från start till målgång. Och för att krydda till det har vi smackat upp 250 ljuseffekter DJ:s och gör en sjujävla show helt enkelt, förklarar Carl Svedberg.

– Det var fullt på läktarna och det var en magisk kväll i fjol så vi hoppas kunna upprepa det, säger Olle Olsson.

Mer Gymkhana drift:

Vimmel: Häng med på Gymkhana drift

Se bilderna från Gymkhana drift

Här kraschar Granlund så bildelarna flyger

Här börjar kampen om tredjeplatsen – missa inte finalen

Grande finale i Gymkhana drift – nu kör vi!