Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

18-åring misstänkt för grov misshandel

En 18-årig kvinna är misstänkt för att ha slagit en annan nattklubbsbesökare i huvudet med en flaska flera gånger i Östersund under natten till söndag.

Annons

Vid 01.30-tiden under natten mot söndag greps en 18-årig kvinna misstänkt för grov misshandel på nattklubben Oscars i Östersund.

Enligt uppgift till polisen ska hon ha slagit en annan kvinna i huvudet med en flaska flertalet gånger. Den misshandlade kvinnan fördes till sjukhus med ambulans och det är i nuläget okänt hur allvarliga hennes skador är.

Den misstänkta kvinnan lades in för tillnyktring för att kunna höras vid ett senare tillfälle. Kvinnan anhölls på söndagsmorgonen. Hon frigavs sedan under söndagseftermiddagen.

Några minuter senare kallades polisen åter till Oscars på grund av ett bråk. En man omhändertogs för fylleri och fördes till polisstationen för tillnyktring. Mannen är misstänkt för olaga hot.