Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

20 nya tjänster till Stugun

IT-företaget Centric expanderar nu i Östersundsregionen och planerar att utöka med 20 tjänster i Stugun innan sommaren är slut.

Annons

När IT-företaget Centric expanderar i Jämtland kommer det att handla om 20 tjänster. Främst gäller det juniora supporttekniker till en supportcentral i Stugun, men det tillkommer även positioner som kräver mer erfarenhet.

– Det finns många seniora konsulter som snurrar runt, men vi har alltid velat vara porten in för unga i IT-branschen. Det är kul att kunna göra det även utanför storstadsregionerna, säger Centrics vd Klas Bonde.

Han tycker att det är en viktig samhällsfråga att skapa arbetstillfällen för den yngre generationen, inte minst norrut. Rekryteringsprocessen för tjänsterna i Stugun är redan i gång. De hoppas ha fyllt positionerna innan sommaren är slut.

– Vi vänder på alla stenar för att hitta de här personerna, det är en utmaning, säger Klas Bonde.

Företaget har funnits i Sverige sedan 2007 och är en stab om 250 personer.