Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

27-åringen funnen död

Den sedan i söndags försvunne 27-åringen från Östersund återfanns på onsdagskvällen död.

Annons

Det omfattande sökandet fick ett tragiskt slut. Missing People bekräftar på onsdagskvällen att 27-åringen är återfunnen avliden.

– Jag kan bara tillstyrka att han är återfunnen död. Hur och var kan jag inte säga av hänsyn till de anhöriga, säger Francesco Petrusson, samordnare på Missing People.

– Det hela är oerhört tragiskt. Vi kommer senare i kväll att ha en samling för anhöriga och de som deltagit i sökandet. Av hänsyn till anhöriga lämnar vi inga ytterligare kommentarer, avslutar Petrusson.

Det var två flickor som återfann bilen och larmade polis. Flickorna ingick inte i den sökinsats som anordnades av Missing People.

– Vi åkte genast till platsen, en grusväg mellan Aspås och Lit. Hundförare fann honom en bit från bilen inne i skogen, säger vakthavande polisbefäl Frank Nilsson vid Östersundspolisen.

Läs mer:

Stor uppslutning i sökandet

ÖPTV: Här söker Missing People i länet