Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

27-åringen funnen död

Den sedan i söndags försvunne 27-åringen från Östersund återfanns på onsdagskvällen död.

Det omfattande sökandet fick ett tragiskt slut. Missing People bekräftar på onsdagskvällen att 27-åringen är återfunnen avliden.

– Jag kan bara tillstyrka att han är återfunnen död. Hur och var kan jag inte säga av hänsyn till de anhöriga, säger Francesco Petrusson, samordnare på Missing People.

– Det hela är oerhört tragiskt. Vi kommer senare i kväll att ha en samling för anhöriga och de som deltagit i sökandet. Av hänsyn till anhöriga lämnar vi inga ytterligare kommentarer, avslutar Petrusson.

Det var två flickor som återfann bilen och larmade polis. Flickorna ingick inte i den sökinsats som anordnades av Missing People.

– Vi åkte genast till platsen, en grusväg mellan Aspås och Lit. Hundförare fann honom en bit från bilen inne i skogen, säger vakthavande polisbefäl Frank Nilsson vid Östersundspolisen.

Läs mer:

Stor uppslutning i sökandet

ÖPTV: Här söker Missing People i länet