Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

45 berusade avvisade från näringsställe i Åre

Många var kraftigt berusade i Åre under skärtorsdagskvällen. Enligt polisen avvisades 45 personer från en restaurang, för att de var för fulla.

Polisen ingrep även mot fulla ungdomar i yngre tonåren. En av dem fick nyktra till hemma. En annan fick sova ruset av sig på polisstationen i Åre.

Fyra pojkar i 15-årsåldern stal en vinflaska på ett av hotellen. De togs fast och polis skjutsade hem dem till respektive föräldrar.

Det finns inga rapporter om att det skulle ha blivit extra stökigt under kvällen och natten på grund av horderna av unga norrmän som enligt modern tradition anlände i bilar till Åre under dagen på skärtorsdagen, för att festa loss.

I Östersund vid 21-tiden omhändertog polisen tre personer vid busstorget. De var så berusade att de fick nyktra till i polishuset.

Tio minuter senare tog poliser hand om en man som i fyllan somnat utomhus i centrala Östersund. Han skjutsades till landstingets tillnyktringsenhet.

Vid 23.30-tiden omhändertog polisen en full man i en by nära Östersund.

Mannen som är i 30-årsåldern hade kört omkull på moped, men klarat sig med blåmärken och skrubbsår.

Men han gjorde våldsamt motstånd, och hotade poliserna till livet, när de tog med honom för provtagning och tillnyktring.