Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

5 frågor till Malin Hedman

/

Annons

– Jag tror inte att det har med kön att göra, huruvida man lirar bra musik eller inte. Det är betydligt färre tjejer som håller sysslar med det här, men de som har intresset kör ofta på och blir väldigt duktiga.

– Det finns till exempel väldigt få tjejer som ströspelar lite oseriöst, medan det säkert finns 1 000 killar som nöjer sig med det. Tjejerna kör järnet.

– Det är musiken jag brinner för. I sommar drar jag till Barcelona och ska spela på ett strandhak, det ska bli kul att nå fler, nya öron. Samtidigt är mitt vanliga 8 till 17-jobb inte heller så vanligt. Jjust nu håller vi på och spelar in ett barnprogram.

– Men det återspeglar min person, det är mycket som händer hela tiden. Har man 130 bpm i kroppen hela dagarna så kan det vara svårt att varva ner.

– Jag lirar alltid så det svänger. Jag vill att alla ska beröras och älska musiken lika mycket som jag gör. Jag får alltid gåshud och tårar i ögonen av musiken jag älskar. Jag vill sätta en stämning, hitta låtar som passar ihop och hitta de där sköna, känslosamma övergångarna. Folk ska få en riktig åktur.

– Musik som jag inte tycker om. Det vore väldigt motsägelsefullt.

– Jag tror att det blir en bra mix. Jag tror att vi kommer bra överens. Det verkar vara sjukt mycket fest där och jag tror att Östersund är en stad som är mottaglig för det jag gör. Det kommer bli stämning.

Mer läsning

Annons