Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

80-talsnostalgi med Magnum Bonum, Factory och Noice

11 juli blir det nostalgifest på Fröjdholmen. Då spelar banden Magnum Bonum, Factory och Noice under endagsfestivalen "Back to the 80's".

Det nystartade eventbolaget Rockkartellen, bestående av Ola Andersson och Peter Bergman, släppte för bara några veckor sedan nyheten om hårdrocksfestivalen "Beast of Rock" som kommer äga rum 30 maj i Klanghallen. Nu kan de glädja alla 80-talsfantaster med endagsfestivalen "Back to the 80's".

Magnum Bonum bildades i mitten av 1970-talet och under 1980-talet hade gruppen flera hits som "Hög hatt", "Loverboy" och "Skateboard". Totalt sålde de över 500 000 plattor och 20 maj släpps ett helt nytt album.

Factory slog igenom med singeln "Efter plugget" som sedan följdes upp med ett album och bandet turnérade i hela Norden under 1970- och 80-talet.

Bandet Noice slog igenom över en natt efter att ha medverkat i tv-programmet "Måndagsbörsen" med hitlåtarna "En kväll i tunnelbanan" och "I natt e hela stan vår".

11 juli möts alla tre banden på Fröjdholmen i Oviken under en nostalgikväll.

– Vi håller på med ett brett spektrum inom musik, inte bara rock. Den här kvällen kommer vara fylld av nostalgi, berättar Peter Bergman.