Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Adam från Rätan vidare i Idol

Tidigare i våras skrev ÖP om de tre tjejerna Natalie Arvidsson, Anneline Hammarqvist och Rovelyn Rogas som skulle söka till Idol. Ingen av dem lyckades knipa en guldbiljett i Sundsvall, men det gjorde däremot Adam Norling från Rätan.

– Det är en lite speciell känsla att stå där framför juryn. Samtidigt är det pushande att göra sitt bästa när man väl är där, säger Adam Norling.

Alexander Bard, som kanske inte hade vaknat på rätt sida i Sundsvall, tyckte att Adam Norling var helt rätt för idol 2014.

Låten som Adam sjöng på sin audition, John Legends "All of me", är en populär låt att söka till Idol med. Många misslyckas genom att framför en version som är för lik originalet, men inte Adam.

– Bard tyckte att jag gjorde en modern och egen låt av den, säger Adam Norling.

Anledningen till att Adam sökte till Idol är att han vill syssla med musik och Idol är en bra väg in i branschen.

– Speciellt som sångare är det en bra språngbräda, förklarar han.

När Adam inte söker till Idol sjunger han i bandet Relatedy som han har tillsammans med sina bröder och kusiner. Nästa steg för Adam Noling är att ta sig vidare från slutaudition i Stockholm.

Se Adam Norlings audition här