Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Adams Idolresa är över

I kväll tog Idolresan slut för Adam Norling från Rätan.

Adam Norling var en av många som fått tre ja under Idolaudition och gick därmed direkt vidare till gruppmomentet på slutaudition i Stockholm. Tillsammans med sin grupp framförde Adam One Directions "Story of my life" och resultatet föll inte juryn i smaken.

– Det där var som en riktigt taskig audition till High school musical i Filipstad. Det är på den nivån, sa den buttre Alexander Bard som tyckte att Adams grupp höll dagisnivå.

Laila Bagge tyckte att gruppen var övertaggad och resultatet rörigt.

– Jag tappade texten. Det är nerver i högsta grad när man står där och är man minsta osäker på texten är det lätt att halka dit, säger Adam Norling som tillsammans med Hugo Sjögren fick lämna slutaudition.

Det blir alltså ingen repris av förra årets Jämtlandssuccé i Idol och Adam får i stället fokusera på sitt band Relatedy och skriva musik i väntan på nästa års auditionturné.