Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Advokatens nya skiva släppt

På dagarna sysslar han med affärsjuridik. På fritiden skapar han musik. Nu har advokaten Torbjörn Petterssons nya skiva släppts.

Musik/Östersund Cd:n "Lots of the pops vol.1" släpptes för några veckor sedan och går att hitta på Itunes, Spotify och Amazon. Dessutom säljs den hos återförsäljare i USA.

– Alltihop är ganska nördigt, säger Torbjörn Pettersson.

Han gör allt själv. Han skriver texterna, sjunger och komponerar musiken – allt i studion i villan i Odensala. Sedan låter han trycka upp ett par hundra exemplar av cd-skivor som bland annat skickas till distributören i USA.

– Jag räknar inte med att det ska bli någon superframgång, det är bara kul att folk lyssnar på det man gör och kanske tycker att det är bra, säger han.

Musiken beskriver han som en blandning mellan melodier och slammer, texterna handlar ofta om vardagliga saker och är ganska positiva.

Till vardags jobbar Torbjörn Pettersson som advokat på Abersten Advokatfirma i Östersund.

– Jag gjorde musik långt innan jag visste vad juridik var, säger han.

Torbjörn Pettersson har släppt två andra skivor, en 2007 och en 2012. Och det kan hända att han börjar framföra sin musik live. Någon gång.

– Det finns vissa planer på konserter, det har legat i luften sedan förra skivan. Det har inte blivit av än, men det ska väl bli av någon gång.

Torbjörn Petterssons musik finns att hitta under artistnamnet The Tor Guide.