Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Aggressiv taxikund misshandlade och försökte bita polis

En berusad man misstänks ha misshandlat två personer i Torvalla. Bland annat ska mannen ha slagit en polis i ansiktet, spottat och försökt bita en annan polis i händerna.

En taxichaufför tvingades tillkalla polis till Torvalla under natten till söndagen på grund av en mycket aggressiv och berusad kund.

– Mannen hade somnat i taxin och när chauffören väckte honom blev han aggressiv och våldsam, säger Veronica Nygren, vakthavande befäl vid polisen.

Två förbipasserande personer såg det hela och kom och hjälpte taxichauffören med den aggressive mannen. En av dem, en man, ska då ha blivit misshandlad med knytnävslag.

Tre polispatruller beordrades till platsen och när de kom dit fortsatte mannen att bråka. Mannen ska ha slagit en av poliserna i ansiktet, spottade och försökte även bita en annan polis i händerna.

Mannen fördes till polisstationen där han kommer att få nyktra till innan han kommer att förhöras om händelserna.

Han är misstänkt för misshandel, försök till misshandel, våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd.

Om någon av de misshandlade blev allvarligt skadade är ännu okänt.

Uppdatering 14.30:

Mannen som greps är frigiven efter förhör, men han är fortsatt misstänkt för brott. Det skriver polisen på sin hemsida.