Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Åkesson har fått hat och skit

Annons

Nu är han sjukskriven, SD-ledaren Jimmie Åkesson. Det är förståeligt, så mycket hat och skit som han har fått utstå i vårt "demokratiska” Sverige.

Vi klagar på mobbning mellan barn, vilket är bedrövligt. Men detta då, av vuxna? Samt i tv och på regeringsnivå. Att politiker kastar skit är en sak men detta som pågått mot SD-ledaren är inte klokt.

Han har sagt sina åsikter som delas av mer människor än vi tror – begränsa invandringen – och han är inte rasist, inte heller de flesta som röstar med honom.

Jag vet att många pendlade på valdagen, men att bli kallad rasist när man vill begränsa invandringen vill man inte.

"Rasist" återkommer hela tiden som ett slags slagträ för att få motparten i diskussionen att hålla käften. Många länder runt omkring Sverige är de då rasistiska och deras regeringar som inte tar in invandrare.

Nej, rätten att få säga vad man tycker är borta i Sverige. Jag förundras att han orkade så länge ändå, där kan man snacka mobbning.

Trött på att höra rasist när de inte har något annat att komma med

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel