Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Akrobater satte färg på snöyran

Snöyran på Fröjdholmen blev i år en vinterfest med extra fart och fläkt. För den kryddan svarade de spänstiga eleverna från Palmcrantzskolan med sin vinterakrobatik.

Med hjälp av skoterbogsering och studsmatta bar det av upp i luften. Eleverna bjöd också på en uppvisning som eldjonglörer.

– Den här uppvisningen är ju lite speciell för oss eftersom vi har vår sonson med, berättade Eva och Nils-Erik Eriksson, Häggen, som även såg Snöyran som ett bra sätt att umgås och träffa folk.

Den ovanligt snörika vintern gjorde också att intresset i år var speciellt stort för alla olika snöskotrar som visades upp på festplatsen där även traktorer och andra maskiner fanns till beskådande.

Och som sig bör svepte oset från kolbullestekningen som en varm och frestande slöja över hela Fröjdholmen.

Årets Snöyran var den andra i ordning och arrangerades i år av föreningarna i bygden med Ovikens Snöskoterklubb i spetsen.