Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Äldre kvinna halkade på busshållplats i centrala Östersund – hämtades av ambulans

Vid 11.48 ryckte ambulans ut efter en olycka vid kyrkparken i Östersund. En äldre kvinna halkade och fick senare åka med ambulans till sjukhuset, enligt vår reporter på plats.

Vid busskuren vid Ica Traktören är det en nivåskillnad mellan själva busskuren och trottoaren. Enligt uppgifter från vår reporter på plats är det väldigt halt och lätt att halka på kanten.

En äldre kvinna halkade vid 11.48 och fick senare åka med ambulans till sjukhuset efter att ha fått hjälp av personer på plats. Det är i nuläget oklart hur det står till med kvinnan men enligt Maja Sigfeldt var hon vid medvetande när hon lämnade platsen i ambulans.

– Hon skulle gå och halkade på kanten och ramlade rätt på ansiktet. Det var inte sandat utan helt blank is, säger Mittmedias reporter Maja Sigfeldt som vittnade händelsen.