Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alf Lindström

Affe var en omtänksam man, generös pappa och busig morfar. Han var en trygg och klok person som alltid fanns där och tog sig tid för sina nära och kära.

Annons

På 1990-talet drabbades Affe av Bechterews sjukdom, en reumatisk sjukdom som ofta gav honom svår värk. Trots det klagade han aldrig, och visade sällan att han hade ont. Affe ville inte vara sin sjukdom, och vi som stod Affe nära minns honom som en stark och glad person som gick genom livet med mycket humor och värme.

Sjukdomen blev ändå en begränsning i Affes liv, och han lärde sig att uppskatta de små glädjeämnena. Han gillade sport, särskilt hockey, och han var intresserad av teknik och gamla prylar. Viktigast i Affes liv var alltid familjen och han tyckte om att ta hand om som sin fru, sina barn och barnbarn.

Efter en tid med besvär av kärlkramp genomgick Affe en hjärtoperation på sin 56-årsdag, 13 maj 2011. Det var början till ett nytt liv. Han blev mycket piggare, slutade röka och började motionera. Framtiden såg ljus ut. Han såg fram emot att få skotta snö i vinter och åka på semester med sin husbil till våren.

Så blev det inte.

Affe lämnar ett stort tomrum efter sig. Han var inte klar med livet och alla vi som kände honom hade unnat honom många lyckliga år till.

Vi är ledsna för att Affe är borta, men glada över att han varit en del av våra liv.

Han är älskad och saknad, och för alltid bevarad i våra hjärtan.

Familjen