Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alliansen tar kampen för jobben

Alliansen går tillsammans till extraval för att Sverige inte bara ska ha rätt budget, utan också rätt regering. Alliansen har under åtta år visat att vi tillsammans kan få Sverige växa sig ännu starkare.

Att vi förlorade valet beror mycket att vi inte riktigt fick valet att handla om de frågor där Moderaterna och Alliansen står starka, jobben, ekonomin och förmågan att presentera ett hållbart regeringsalternativ.

Vi ser nu att regeringen har misslyckats på dessa områden, det är därför som Alliansen kommer att stå upp för sin politik, mot en regering som i sin budget föreslog satsningar som skulle vara skadliga mot jobben, mot ekonomin och som under sin tid skapat stor osäkerhet i många frågor, som Bromma flygplats och de många tusen företag inom välfärdssektorn.

För Jämtlands län är jobben en viktig fråga, inte minst för den viktiga besöksnäringen som är stark i länen och viktig för skogslänens konkurrenskraft.

Jag besöker kontinuerligt företag inom besöksnäringen, bland annat Ullådalsstugan, som med beskedet av att Alliansens politik fortsatt får verka, slipper betala ytterligare 200 000 kronor i höjda arbetsgivaravgifter för dem under 25 år, och 700 000 kronor i högre restaurangmoms.

Alliansen kommer att gå till val på ett hållbart regeringsalternativ, som kan samverka i breda sakpolitiska frågor, men som framför allt står upp för jobben och ordning i ekonomin, mot en instabil regering som fortsätter driva förslag som skulle vara skadliga för jobben i vårt län.

Saila Quicklund (M)

riksdagsledamot

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel