Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alliansens agerande förvånar kring arenan

Det är förvånande att den borgerliga alliansen i Östersund inte inser att de varit delaktiga i arbetet med den nya arenan. Endast en gång har vi varit oeniga i ledningsgruppen i planeringsarbetet för arenan.

Därför förvånas vi över att den borgerliga alliansen i kommunfullmäktige inte litar på sina ledamöter i ledningsgruppen utan kommer med nya yrkanden och återremisser.

Vi i den politiska majoriteten har hela tiden bjudit in och tagit för självklart att oppositionen ska delta i arbetet – vilket de också gjort. Ledningsgruppen har (förutom en enda gång) hela tiden varit eniga i sina förslag till beslut i kommunstyrelse och kommunfullmäktige

Uppenbarligen räcker det inte med att det i nuvarande ledningsgrupp ingår Pär Jönsson (M), Ulf Edström (C) och Gunnar Hjelm (M) och därför välkomnar vi att oppositionsrådet Carina Zetterström (C) nu vill delta i det fortsatta arbetet.

Välkommen i det fortsatta arbetet.

AnnSofie Andersson, S,
Karin Thomasson, MP
Stefan Konradsson, V,

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel