Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det bästa man harsätter man på bordet

/
  • KATTERNAS SKRÄCK. ”Jag är  både katt-  och hundmänniska, men när Robzon flyttade in bestämde han att inga katter närmare än 150 meter ... och det har han även lärt sin son. De är nu alla Odensalakatters hatobjekt. ”Robzon (liggande, 13 år) och Rykä, (sittande, 9 år).” Inskickat av Helen Wiktorsson, Östersund.
  • ”Jag är typisk hundmänniska som kopplar hunden till jakt. Jag håller på med älghundar och det är tveksamt om jag överhuvudtaget skulle jaga utan hundar. Den kille som är avbildad heter Atlas och är vid det här laget 5 år. När bilden togs var han bara 1 år. Han är en alert, smart och mycket trevlig hund som därtill fungerar alldeles utmärkt som älghund. Det bästa man har sätter man på bordet.”Foto: Sven-Erik Edholm, Hammarstrand.
  • dennis och legolas.”Det här är Dennis, min man, och Legolas, en trogen vän. Jag röstar i allafall på hund!” Av Jessica Tjärnberg, Ås.
  • zelda lyser upp vår dag.”Vår riesenschnauzerZelda lyser alltid upp vår dag med sin livsglädje. Hon äralltid glad och positiv.”Foto: Peter Sandberg,Östersund.

Annons

Mer läsning

Annons