Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mio är tillgivenoch snällKalle brukar ligga och dricka

/
 • MAN KAN LITA PÅ HUNDEN.”Jag tycker att hundar är bäst för att man kan lita på dem, man kan lära dem olika tricks och de är roliga att vara med”. Av Ellen Nesterud, Slagsån.
 • ”Hund är bäst så klart! Vår 5-årige Mios älsklingsleksak, en frusen hård gammal fotboll. Han är en helt underbar hund, tillgiven och snäll mot alla. Han säger inte ett ljud fastän barnbarnet Sebastian, 4 år, tar hans tuggben. En härlig familjehund som slår alla andra hundar!” Av Britt Haglund, Markustorpet, Tannsjön.
 • GALEN OCH FULL MED ENERGI.”Det här är Chilla. Min strävhåriga vorsteh som precis fyllt två år. Är som hon ser ut ... en helt galen hund full av energi och livsglädje. Älskar att springa i skidspåret eller i skogen, eller att jaga fågel, som är det bästa hon vet!” Bilden kommer från Marie Eriksson, Pilgrimstad.
 • hjälpsam kamrat.”Hunden är din bästa kamrat. Hjälper till med mycket ... till exempel att hålla reda på sockerbiten till dig.” Inskickad av Evy Persson, Östersund.
 • HÄR ÄR ALICE I SITT RÄTTA ELEMENT.”Självklart är jag en hundmänniska. Har haft borderterrier i tio år, och aldrig någonsin ångrat valet av vare sig djur eller ras. Har två borderterriertikar: Alice, 6 år och Ronja, 10 år.Har valt en bild på Alice som jag tycker mycket om. Den togs i höstas. Det känns som om bilden är fångad i hennes rätta element.  Hon är en underbar kamrat som alltid finns med vid min sida. Väldigt trofast och lojal mot allt och alla.” Foto: Carin Söderback, Orrviken.
 • GUNGSTOLEN ÄR LILLYS PLATS. ”Katten heter Lilly är född på Öhn och är nu chef på vår gård i Havsnäs. Hennes plats i vardagsrummet är framför ­braskaminen på gungstolen”.Inskickad av Regina och Maikel Ahlf, Havsnäs.
 • kitty är guld värd. ”Det här är Kitty. Hon har inget dåligt humör och ger så mycket positiv energi. Jag tycker att man blir varm inombords när man ser den här bilden. Hon är så liten men betyder så mycket för vår familj, Kitty är guld värd.”Av Irja Skoglund,Bispgården.
 • KATTER HAR MJUKARE PÄLS. ”Jag tycker om katt bäst! Katter är roligare och bättre än hundar, för de har mjukare päls, de pratar mer, de håller mössen borta och de är mer sällskapliga.” Bilden är inskickad av Simon Nesterud, Järpen.

Annons

Mer läsning

Annons