Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nästan hälften av alla jämtar läser bloggar varje dag.

/
  • Peter Eriksson, Östersund.
Läser du bloggar?
– Nja, väldigt lite. Men det händer.
Vilka bloggar läser du?
– Jag följer inga bloggar. Jag tittar på dem som skriver om det som jag är intresserad av.
Vilka bloggar tror du intresserar alla jämtlänningar?
– Alla kändisbloggar skulle jag kunna tänka mig.
Skulle du klara dig utan dator?
– Nej, jag är beroende. När datorn pajade och jag var utan den ett tag så började jag att skaka (skratt).
  • Mikael Forsberg,Östersund.Läser du bloggar?– Ibland gör jag det.Vad ska de handla om för att du ska bli intresserad?– Det ska vara en blogg som gör att man blir glad. Jag läser inte nonsensbloggar där folk berättar att det kryper myror på marken.43 procent av jämtarna läser bloggar dagligen. Är du överraskad?– Nej, det är inne med att läsa bloggar. Alla tjatar om bloggar.Skulle du klara dig utan dator?– Nej, jag använder den i jobbet. Sedan läser jag mycket på nätet. Bland annat läser jag ÖP:s och LT:s hemsidor.
  • Cecilia Norlin, Östersund.Läser du bloggar?– Ibland.Vad ska de handla om för att intressera dig?– Lite av varje. Gärna sport och då gärna styrkelyft.Har du en egen blogg?– Nej, det har jag inte och jag tänker inte starta någon heller. Så intresserad är jag inte.Skulle du klara dig utan dator?– Jag skulle inte vilja vara utan den. Jag surfar mycket och tittar på film på den.
  • Monika Heldorsson, Brunflo.Läser du bloggar?– Nej, det intresserar inte mig. Jag har annat att göra.Om du måste läsa en blogg. Vad ska den handla om då?– Vad ska man tänk sig? Mode kanske.Varför ligger Jämtland trea i Sverige när det gäller bloggläsande?– Jag tror det bara är en tillfällighet. Folk borde väl hellre vara ute än att sitta inne med datorn i vårt landskap.Så du skulle kunna vara utan dator?– Nej, den behöver jag. Jag betalar räkningar och surfar lite. Det brukar mest bli sysidor som jag tittar på.

Jämtlänningar använder sina datorer allt mer. De läser bloggar, spelar dataspel och tittar på tv mer än någonsin på sin dator.

Annons

43 procent följer bloggar dagligen och helst läser man om vardagsliv, mode och fotobloggar.
Jämtland ligger trea på blogglistan.
Bara i Västerbotten och i Norrbotten är man flitigare bloggläsare.

Mer läsning

Annons