Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad gör du i helgen?

/
  • Mia Lönn, Östersund, till vänster, är med sonen Albin Englund, 4 år, i Badhusparkens lekpark.– En belöning för att han har hängt med mig på gardinjakt, säger Mia.I parken träffade de dagiskompisen Hugo Godén, 2 år, med mamma Jenny Hellström. De har gjort en paus i flyttbestyren inför nästa helgs flytt till ny bostad på Frösön.– Vi vet vad vi ska göra i helgen, flytta, packa, städa. Men det får gärna bli bra väder. Allt blir roligare när det är fint väder, säger Jenny.Mia och Albin har en helg för sig själva.– Så Albin har fått bestämma vad vi ska göra. Vi ska åka till Storsjöbadet, så jag hoppas på regn, säger Mia.
  • Isabelle Nyström och Linette Boström är lediga från skolan.– Vi ska träffa kompisar. Det blir väl att vi träffas på stan, säger Linette.– Jag hoppas på fint väder, säger Isabelle.
  • Mathias Eriksson från Oviken har en hektisk helg framför sig. I kväll fredag studentbal på Gamla Teatern och i morgon fest med laget Myssjö-Oviken. Studentbalen är den som anordnas av Wargentin och Mathias säger att förberedelserna inför kvällen är klara.– I dag har jag köpt kläder. Det är bara hem och prova, säger Mathias Eriksson.Anders Heljeback, Oviken, har redan klarat av sin bal. Det var Palmcrantz bal som hölls i onsdags. – Det var riktigt roligt, det är kul att vara finklädd, säger Anders.Vilket är ditt bästa råd till Mathias inför kvällen?– Drick så att du minns.Foto: Anna-Karin Pernevill

Annons

Mer läsning

Annons