Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här reder hon ut Jamie Hopcutts status efter förvirringen: "Vi har nog honom på plats här på fredag"

Efter förvirring kring Jamie Hopcutts medverkan rätade ÖFK:s fysioterapeut Jenny Larsson till slut ut frågetecknen. Hopcutt saknades under årets första träning men kommer snart att vara tillbaka på planen tillsammans med övriga laget.

Annons

Se hela intervjun med Jenny Larsson, som även kommenterar Sotirios Papagiannopoulos och Samuel Mensiros skadeläge, här:

Under inledningen av Sportens livesändning från ÖFK:s första träning för säsongen nämndes att långtidsskadade Jamie Hopcutt fanns på plats och kände på underlaget i ÖP-hallen.

– Han är nog här någonstans. Han kommer väl vara på sidan i dag tillsammans med Sam Mensiro under Jennys ledning, sade assisterande tränaren Björn Hamberg i vår livesänding när Sportens reportrar påstod att de sett honom på plats på träningen.

För dig som loggar in: Nyförvärven på plats när ÖFK premiärtränade

Det visade sig senare att det var fel och att Hopcutt inte alls var en av spelarna som fanns på planen under träningen utan var kvar på en trängingscykel på Jämtkraft Arena.

– Han jobbar på bra med rehabstyrka och kondition, säger Larsson, som haft extra kontakt med lagets skyttekung från superettan och menar att Hopcutt inte är långt ifrån att finnas på planen tillsammans med sina lagkamrater.

– Nej, vi har nog honom på fredag här inne. Men det är bättre att han får komma igång bättre nere på Tenneriffa, säger Larsson.

Se hela intervjun med Jenny Larsson, som även kommenterar Sotirios Papagiannopoulos och Samuel Mensiros skadeläge, här:

Mer läsning