Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jamie Hopcutt förlänger med ÖFK: "Bär en del av vårt klubbmärke i sig"

Jamie Hopcutt förlänger sitt kontrakt med ÖFK i ytterligare tre år.
– Han har varit bra sedan han kom till oss och haft en ständig utveckling. Det bedömer vi kommer fortsätta under de närmaste åren. Vi vill kröna hans karriär med en fortsatt bra utveckling, säger Daniel Kindberg.

Annons

Hopcutt skadade sig i premiärmatchen mot Hammarby i våras och har därefter varit borta från spel under resten av säsongen. Nu är det klart att den 24-årige engelsmannen stannar i klubben.

– Han är väldigt betydelsefull för oss, på ett känslomässigt stadium och som spelare. Han har varit med i nästan fem år och bär en del av vårt klubbmärke i sig. För oss är det jätteviktigt, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg.

Jamie Hopcutt förlänger.

Läs också: Så når ÖFK ut i Europa: Nya friska miljoner ska spetsa spelarlöner och lyfta sportsliga kvalitén

Att Hopcutt, som gjorde 15 mål för ÖFK när laget tog klivet upp i allsvenskan, fick denna säsong förstörd av den dubbla fraktur han ådrog sig i premiärmatchen har spelat in i att ÖFK vill satsa vidare på Hopcutt och ge honom chansen att visa upp sig på högsta serienivå i Sverige.

– Det sa vi direkt när skadan hände. Vi har stått kvar vid det vi har sagt från dag ett. Vi ska satsa på Jamie och han ska få och kommer ta sin chans. Han har gjort ett fantastiskt starkt arbete under sin rehab. Vi är väldigt positiva och ser honom som en superförstärkning till nästa år, säger Daniel Kindberg.

Läs också: 14 spelare i ÖFK med utgående kontrakt: "Spelare kommer och går - föreningar består"

Mer läsning

Annons