Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modou Barrow uppges säljas – då får ÖFK ett pengaregn över sig

Modou Barrow har gjort en stark säsong i ett krisande Swansea.
Nu uppger Sky Sports att han jagas av Premier League-konkurrenten Crystal Palace – något som kan innebära ett pengaregn över ÖFK.

Annons

Modou Barrow och Daniel Kindberg.

Det har varit en katastrofal säsong för Swansea hittills. Jumboplats, två tränarbyten och fyra poäng upp till säker mark.

Men det finns ett ljus i vintermörkret: Modou Barrow.

Den tidigare ÖFK-spelaren, som såldes för runt 20 miljoner kronor under 2014, har fått sitt stora genombrott i Premier League och gjort 18 matcher denna säsong.

Något som fått andra klubbar att vända blickarna mot södra Wales.

LÄS MER: Regerande engelska mästarna Leicester intresserade av Modou Barrow

Enligt Sky Sports vill Crystal Palace, som nyligen sparkat Alan Pardew och anställt Sam Allardyce, värva 24-årige Barrow under januarifönstret.

Och det finns en aspekt som talar för att det blir en affär. I Modou Barrows kontrakt finns nämligen en nedflyttningsklausul som innebär att Swansea måste sälja honom för 55 miljoner kronor i sommar om klubben åker ur Premier League. Därför funderar Swansea, enligt Sky Sports, om de ska försöka sälja Barrow nu i januari för en högre summa.

Något som i så fall innebär ett pengaregn över ÖFK. Det har tidigare framkommit att en prestations- och vidareförsäljningsklausul skrevs in i Barrows kontrakt när han såldes till Swansea.

– Vi har en överenskommelse med Swansea om att inte offentliggöra några belopp, har klubbens ordförande Daniel Kindberg tidigare sagt till Radiosporten.

För dig som är pluskund: Daniel Kindberg om Modou Barrow och ÖFK:s värvningsarbete: – Kommer inte att hastköpa

Mer läsning

Annons