Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖFK-målvakten om klubbens tränardoldis – och sin ovissa framtid: "Då skjuter jag min karriär i nacken"

Allsvenskan lever!
Och det gör Fotbollspuls också. Denna vecka gästas Adam och Elena av ÖFK:s Hampus Nilsson. Det blir nördigt målvaktssnack, diskussioner om ÖKF:s omtalade tifo, Hampus framtid, Giffarnas transfermål, varför Naurin är en skön målvakt och ska Gefle göra det IGEN?
Det och mycket mer i Fotbollspuls.

Annons

1:21: ÖFK-DELEN

Lasertifot mot Hammarby har minst sagt blivit omtalat. I Fotbollspuls diskuterar vi + och - med tifot, hur Hampus upplevde det och varför detta säger så mycket om ÖFK och supporterföreningen Falkarna. Och var detta en medveten tifostrategi?

Dessutom pratar vi om Hampus Nilssons säsong, Djurgården, vad han utvecklat i ÖFK, varför målvaktstränaren Linus Eriksson är nästa stortränare och hur Hampus ser på framtiden.

23:38: SUNDSVALLS-DELEN

Hampus hyllar Tommy Naurin, vi gratulerar Giffarna till kontraktet och diskuterar klubbens senaste transfermål. Varför är det rätt att gå den isländska vägen?

30:48: GEFLE-DELEN

Gefle vägrar ge sig. Två poäng skiljer till Helsingborg och tack vare GIF så lever Allsvenskan. Vi diskuterar klubbens höst, vad som talar för dem i bottenkampen och mycket mer.

40:36: VECKANS HISS OCH DISS

Titta!