Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Almi Företagspartner håller möten i Åre kommun

Onsdagen 21 februari besöker det statligt ägda Amli Företagspartner AB församlingshemmet i Kall för att prata om tillväxten i kommunen. Under året kommer man att besöka flera orter i Åre kommun. Det skriver kommunen på sin hemsida.

Almi, Åre kommun och Åreföretagarna kommer under året att hålla möten tillsammans runt om i hela Åre kommun. Man ska bland annat prata om tillväxt och om vad som kan göras för att underlätta tillväxten i kommunen.

Man kommer att besöka Hallen, Kall, Mörsil, Järpen, Åre, Undersåker och Storlien. Första mötet äger rum på församlingshemmet i Kall på onsdagen den 21 februari mellan klockan 18.00 till 20.00.

Under mötena kommer deltagarna, förutom att få ställa frågor, att få höra Olof Holmgren (Almi) prata om tillväxtföretag, support, rådgivning och finansiering för företagare och Martin Söderström med kollegor från Åre kommuns tillväxtavdelning kommer att presentera tillväxt- och näringslivsfrågor och förklara vad Åre kommun kan bidra med till alla företagare.