Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Aly Keita klandrar sig själv efter misstaget: "Bara besvikelse över min egen prestation"

 
ÖFK i Europa League
Visa alla artiklar

Aly Keita stod för ett ödesdigert misstag i den första halvleken när Bilbao gjorde 1–0 och var besviken efter matchen.
– När man gör ett sådant misstag glöms allt annat bort, säger han till Kanal9 efter matchen.

Aly Keita tog emot en bakåtpassning och fick bollen för långt ifrån sig. Sedan halkade han till vilket gav Aritz Aduriz läge att göra 1–0 till hemmalaget.

– Jag känner bara besvikelse över min egen prestation. Att jag gör ett sådant här stort misstag i en sådan här stor match, säger Keita.

Keita må vara missnöjd över sin egen insats men han var väldigt stolt över lagets insats.

– Är otroligt stolt och glad över att vi lyckas vända. Det hade varit kul att vinna. Men vi ska vara stolta över insatsen även om vi är missnöjda över resultatet, säger han och fortsätter:

– Det är ett mycket bra lag vi möter och vi gör en grym match. Vi skapade många chanser och deras målvakt var grym i dag och stod för väldigt många bra räddningar. Jag är stolt över alla grabbarna.

Saman Ghoddos försvarade Keita efter matchen.

– Han gör aldrig sådana här misstag. Men ibland händer det och tyvärr hände det han idag, säger han till Kanal9 efter slutsignalen.

Läs mer: Bilbao gör 1–0 efter Keitas tavla – se målet här