Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anci tröttnade på arbetslöshet– nu rastar hon andras hundar

Anci Forselius tröttnade på att vara arbetslös. Nu har hon startat upp länets första Dogwalking service och har som jobb att rasta andras hundar.

– Jag läste om Dogwalking i Hundsport förra veckan och tänkte att det här är något som passar mig som blivit arbetslös, säger Anci Forselius.

– Dogwalking finns i hela landet så jag bestämde mig för att pröva. Jag gillar ju hundar, säger Anci Forselius som har två egna hundar – en portugisisk vattenhund och en gordon setter.

Tjänsten med Dogwalking finns från Boden i norr till Malmö i söder, de har en gemensam hemsida och samma prislista gäller i hela landet.

– Det är lite konkurrens till dagis, men alla hundar passar ju inte på dagis, säger Anci Forselius.

– Jag är precis i uppstarten och har inte hunnit annonsera ännu, och hemsidan blev klar i tisdags.

– Men jag har, genom bekantas bekanta, hört att det finns ett behov. Jag hade själv inte hört talas om tjänsten innan jag läste om den förra veckan, förklarar Anci Forselius som kommer att åta sig rastning av alla typer av hundar.

– Fast inte ilskna hundar, förstås.

– Den jag pratade med i Göteborg gick ut med tolv hundar, mer hinner du inte, och där finns en kö med hundägare som vill ha hjälp.