Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anlägg fler konstgräsplaner

Årets för Östersunds del största besöksevenemang, Storsjöcupen har precis avslutats.

Mer än 1 100 matcher har spelats av 416 lag varav en majoritet från Norge. Människor möts, engagerar sig och kapital har under veckan strömmat in i Östersund.

Under de senaste fyra åren har vi från Folkpartiet inför döva politikeröron framhävt behovet av fler konstgräsplaner. Senast var det Ope IF:s planer med konstgräs vid Torvallen som fick tummen ner av de styrande politikerna från S, C och MP. Dessvärre har inte heller den styrande majoriteten avsatt några pengar för utveckling av fotbollsplaner i sin långtidsbudget fram till 2018.

För mig är en utveckling av Storsjöcupen och den absolut mest jämställda idrotten fotboll vid sidan av att Östersund ska bli Sveriges bästa skolkommun mina viktigaste vallöften. Om jag får chansen att bestämma kommer det anläggas konstgräsplaner på Odenvallen, Tallvallen, Sportfältet och vid Torvallen de närmaste fyra åren.

Pär Löfstrand (FP)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel