Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anna Bohman från Örebro tog hem segern i Paradise Hotel-huset i Mexiko

I kväll avslöjades det – det är 24-åriga Anna Bohman från Örebro som är den här säsongens segrare i Paradise Hotel.
– Det känns som om det där var ett test som jag klarade av – men som de andra failade, säger hon på telefon från Stockholm.

Missa inga nyheter från na.se! Uppdatera till vår nya app.

Anna Bohman kom in i tv-programmet som joker efter några avsnitt. Eller rättare sagt, som general. Målet var att styra upp deltagarna en smula, och hon sade själv att hon brukar vara som en chihuahua i diskussioner – skälla och bjäfsa tills hon får rätt.

Men när hon väl kom till det lyxiga huset på Mexikos östkust, ändrade sig karaktären en smula.

– Först hade jag ju den där generalrollen, tog på mig en mask och var rätt kall och hård, säger hon.

– Men eftersom jag kom in sent, som en Joker, så visste jag att många skulle vilja se att jag fick åka hem, därför höll jag låg profil, säger hon.

På sätt och vis strider det mot hennes personlighet. Hon är inte rädd att säga vad hon tycker om saker och ting, och gillar att få rätt på slutet.

Se när NA träffade Anna inför Paradise Hotel: "Jag har aldrig fel och käftar som en chihuahua"

– Men jag insåg ju att det var fett onödigt att bråka och ställa till drama, så istället låg jag rätt lågt och var mest tyst, så att de andra skulle glömma bort att jag var där, säger hon.

– Och eftersom det här är en tävling där man vinner på andras röster, så inser jag ju att Alex och jag gjorde någonting rätt i alla fall. Annars skulle vi inte ha vunnit, konstaterar hon.

Nu är hon en rejäl solbränna, en erfarenhet och 250 000 kronor rikare. I kväll, onsdag, väntar en stor avskedsmiddag med alla deltagare, och hon tycker det ska bli roligt att träffa alla igen.Men – skulle hon göra om de där veckorna i huset.

– Nej, nu har jag gjort det, och jag har vunnit. Men hade jag inte vunnit så hade jag kanske velat åka tillbaka och försöka igen, säger hon.

Anna Bohman vann årets säsong tillsammans med Alexander D'Rosso. De blev aldrig något riktigt par under tv-inspelningen – och är det inte nu heller.

– Men när vi stod där tillsammans i finalen tror jag vi kände oss väldigt trygga med varandra. Nu hörs vi någon gång då och då – och det känns likadant fortfarande, säger Anna Bohman.