Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anna-Lena Jonsson tar över Ica-butiken i Hoting: ”Det känns bra i både hjärta och hjärna”

Anna-Lena Jonsson från Håkafot i Strömsunds kommun har arbetat på Ica i hela sitt liv. Att driva en egen Ica-butik är en dröm som hon har haft länge. Idag tar hon över Ica-butiken i Hoting och därmed har drömmen gått i uppfyllelse.

– Det känns fantastiskt roligt. Det känns bra i både hjärta och hjärna som jag brukar säga, säger Anna-Lena Jonsson, som även påpekar att det känns extra roligt att Strömsunds kommun ju är hemmaplan för henne.

I dagsläget kan inte Anna-Lena Jonsson berätta om några konkreta planer för butiken, men hon är tydlig med att den ska förnyas tillsammans med hennes medarbetare och butikens kunder. Redan idag skickas en enkät ut till kunderna.

– Sedan får vi vänta och se vad som händer utifrån vad kunderna svarar på enkäten. Det kommer att ske förändringar, men det kommer att ske långsamt, säger Anna-Lena Jonsson.

Mer läsning:

[+] Nu öppnar Fävikens nya satsning i Åre – Magnus Nilsson: ”Nu har vi tre saker samtidigt det är kul”

[+] Ny ägare till Holmens storskog i Frostviken – priset 100 miljoner kronor efter budgivning

[+] Lokförarsatsningen fortsätter i Ånge: "Vi ser fortfarande ett stort behov"