Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu en krasch för Freddie Magnusson

Missflytet fortsätter att grina Fredric Magnusson i ansiktet.

Annons

Det blev nämligen en ny avåkning och ingen målgång på Ring Knutstorp. I lördagen andra race startade Freddie på 16:e plats och var efter en bra start snabbt uppe på 11:e plats. Men då tre bilar åkte av i den fösta kurvan så blev så blev det omstart och då började eländet.

En plåt lossnade på Magnussons bil och efter att han kört med den i åtta varv släpandes efter bilen så var han tvungen att åka in i depån för att åtgärda problemet. Väl ute på banan igen så var han jumboplacerad och ambitionen var att undvika den positionen.

Men sex varv från mål började bromsarna att ge upp och tre varv senare var det dags för en ny avåkning.

– 170 km/h rakt ut i sandfållan och rätt in i en däcksbarriär. Som tur var inte smällen lika hård som på Frösön, men stora skador på bilen blev det, skriver Magnusson på sin blogg och tillägger:

– Det verkar som att det inte är meningen att jag skall komma i mål i någon tävling detta år. Men jag ger inte upp. Vi har som målsättning att ställa upp i finalen på Solvalla om två veckor.